Sarcini zilnice de curățenie – sâmbătă

Vă scriem în seara asta, ca să vă puteți organiza pentru mâine! E lejer, stați liniștiți! 🙂

Laura Mangra ne oferă sfaturi bune despre cum ne putem organiza munca în casă în așa fel încât să o ușurăm!
Vom publica sarcinile de sâmbătă – vinerea. Și apoi vine duminică și gata!

Haideți:

„I’m back,

Am ajuns si la ziua de sambata, care mai demult era ziua cea mai obositoare si mai putin dorita a saptamanii! Pentru ca mereu era nevoie sa ma trezesc devreme, sa facem cumparaturi, sa facem curatenie generala in casa, 3 feluri de mancare si prajitura, iar seara picam lata de oboseala! Dar lucrurile s-au schimbat de cand m-am casatorit si apoi de cand a venit copilul pe lume!

 Fiind una dintre zilele libere din saptamana, in care avem ocazia sa fim toti 3 acasa am hotarat sa ne bucuram de ea in loc sa facem prea multe taskuri obositoare!

Am ales ca sambata sa ne ocupam de zona balcoanelor ca sa avem activitati relaxante si pe care sa le putem face toti 3.

Incepem sa curatam florile de frunze uscate, stergem ghivecele si pervazele, udam florile (daca e nevoie).  Apoi maturam si spalam pe jos. Aceasta activitate ne ocupa maxim 30 de minute din timpul nostru si de obicei o facem de dimineata dupa micul dejun, ca sa avem restul zilei libere.

10329109_10152465609567533_3353669574022990159_n

In partea de curatenie generala stergem rulourile de la geamuri si corpurile de iluminat de pe balcon.

Avand o zi cu sarcini putine, reusim sa ne odihnim la pranz si sa iesim seara impreuna. Va incurajez si pe voi sa va impartiti taskurile pe zone si pe zile pe parcursul intregii saptamani ca sa bucurati mai mult de weekend impreuna.

O vara frumoasa!”

Laura ne-a mai învățat cum să avem grijă de casa noastră într-un mod inteligent aiciaici, aici, aici, aici, aici, aici și aici.
Laura are 29 de ani, este cosmeticiană (Cosmetica si Machiaj by Laura Mangra), este căsătorită de 4 ani cu un om minunat și este mândra mamă a unui băiat de 3 ani – Andrei. Este un taur convins și iubește să fie punctuală, organizată, eficientă și productivă.

 

2 gânduri despre “Sarcini zilnice de curățenie – sâmbătă

  1. Pingback: Sarcini zilnice de curățenie – duminică – MaNa Magazin Natural

  2. Pingback: Ajutoarele electronice din casă – MaNa Magazin Natural

Lasă un comentariu